Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

165 νέοι θάνατοι στη Γερμανία που δείχνει να χάνει την μπάλα



Την ώρα που οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες δείχνουν να συνέρχονται από την πανδημία έχοντας περιορίσει κρούσματα και θανάτους, σε 165 αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών που υπέκυψαν στην COVID-19 το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία.

Η Γερμανία δείχνει να χάνει την μπάλα με το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κοροναϊού να ανέρχεται πλέον σε 6.996, όπως δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει καθημερινά στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες.

Ο ημερήσιος απολογισμός των θυμάτων κατέγραψε αύξηση στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά και οι Γερμανοί θα είναι πηγή μόλυνσης έτσι και αποφασίσουν διακοπές σε άλλες χώρες.

Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 αυξήθηκε κατά 947 στα 164.807, κατά τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Η εξάπλωση του ιού μπήκε ξανά σε ανοδική τροχιά σε σύγκριση με το προηγούμενο διήμερο, κατά το οποίο καταγράφηκαν λιγότερα από 700 κρούσματα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου