Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχει εθνική σύμπνοια κοροιδεύει τον ελληνικό λαό για δήθεν εισβολές



Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με την ανευθυνότητα του να κάνει μεγάλη εθνική ζημιά.

Πρώτα είχαμε την πλήρη σύμπνοια του ΣΥΡΙΖΑ με τους Τούρκους, υιοθετώντας κόμμα και συντροφικά ΜΜΕ την προπαγάνδα και τα ψέματα των γειτόνων για τον Έβρο, τώρα έχουμε την δήθεν ανησυχία τους μήπως μπήκαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. 

Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος, αναφέρει πολλάκις η ελληνική κυβέρνηση.

Παρακολουθώντας η Τουρκία την αντιπολίτευση και ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνουν ανύπαρκτο θέμα, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί την υπόθεση ανεβάζοντας τους τόνους με προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, με την οποία ζητά σύγκληση της κοινής επιτροπής για τα σύνορα, ενώ υποστηρίζει ότι η κοίτη του ποταμού Έβρου «έχει αλλάξει από το 1926» οπότε και ορίστηκε η οριογραμμή.

Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος, κατέστησαν σαφές με ανακοινώσεις τους τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για το ζήτημα που προέκυψε στον νότιο Έβρο με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού. Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών διαμηνύει πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου