Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Συνελήφθη ο βιαστής της Κέρκυρας που είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ-Παρασκευόπουλου




Ο "δράκος" της Λευκίμμης το απόγευμα του Σαββάτου αναγνωρίστηκε από έναν περαστικό στην περιοχή και άμεσα ενημερώθηκαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ όπου και πήγαν με αστυνομικούς σκύλους για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί έφθασαν γρήγορα στα ίχνη του και στην προσπάθεια του, να ξεφύγει ο 47χρονος βιαστής, έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε τον 47χρονο, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου και οδηγήθηκε παραμένει φρουρούμενος.


Στο σημείο όπου είχε κρυφτεί ο βιαστής, βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα από ηλιακή ενέργεια ώστε να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 47χρονος είναι ένας απο τους πολλούς επικίνδυνους κακοποιούς που είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση τον νόμο έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ - Παρασκευόπουλου.

Με την αποφυλάκιση του, βίασε μια 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. 

Η ίδια, είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου