Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να τρομοκρατεί λέγοντας ψέματα για δήθεν μνημόνια που έρχονται



Είναι τραγική η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και σε επίπεδο στελεχών και σε επίπεδο δηλώσεων και σε επίπεδο αντίληψης της σοβαρότητας της κατάστασης.

Αυτή την ώρα που θα έπρεπε να δίνει την "μάχη" μαζί με την κυβέρνηση για το κοινό καλό όλων, έχει το θράσος να κάνει άθλια αντιπολίτευση προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες. Φυσικά και ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ακούει τίποτα από όσα λένε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δεν θα δώσει καμία συναίνεση στα θέματα της οικονομίας, καθώς όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ίχνος ευθύνης και ντροπής,  ο τρόπος που κινείται λένε  η κυβέρνηση θα φέρει σίγουρα ένα νέο μνημόνιο.

Μάλλον δεν έχουν το IQ να καταλάβουν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η κρίση είναι παγκόσμια, η πανδημία επηρεάζει τις οικονομίες γενικά σε όλα τα κράτη και δεν έχει να κάνει με μνημόνιο, ειδικά σε μια επιτυχημένη κυβέρνηση όπως του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν είναι Τσίπρας και ξέρει να χειρίζεται τα οικονομικά της χώρας.

Έχουν το θράσος μάλιστα στην Κουμουνδούρου να ξεκινήσουν συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κατά πόσον ωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την στάση, καθώς όπως λένε συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα «η κυβέρνηση χειρίζεται τα θέματα με αλαζονεία και χωρίς να αξιολογεί στα θετικά την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντίθετα μάλιστα την κατηγορεί για λαϊκισμό».

Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ είναι απύθμενο και φαίνεται από τις δηλώσεις και του εκπροσώπου του κόμματος Αλέξη Χαρίστη που τόλμησε να προειδοποιήσει : “Μην διανοηθεί η κυβέρνηση να ξαναβάλει τη χώρα σε περιπέτεια όπως αυτή από την οποία μόλις βγήκαμε”.

Με λίγα λόγια και πάνω στον πανικό τους στον ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας την τεράστια αποδοχή που έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους πολίτες, προσπαθούν να πολώσουν και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν λες και βρισκόμαστε στο 2015 να ανατρέψουν την ισχυρότερη κυβέρνηση που έχει εκλεγεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου