Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Εθνικά επικίνδυνος ο Τσίπρας έχει εξαφανιστεί και δεν στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη



Ένας σοβαρός πολιτικός που έχει διατελέσει έστω ανίκανα και επικίνδυνα πρωθυπουργός της χώρας θα στήριζε τις προσπάθειες της κυβέρνησης να προστατέψει την χώρα και τα σύνορα απο την εισβολή παράνομων μεταναστών με την βοήθεια της Τουρκίας.

Αντί λοιπόν να είναι δίπλα στην κυβέρνηση σε τόσο σοβαρό εθνικό θέμα έχει εξαφανιστεί από την Παρασκευή με σχέδιο, ο μικρόψυχος και εθνικά επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, νομίζοντας ότι ο Μητσοτάκης δεν θα τα καταφέρει. 

Αντί να στηρίξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να προστατεύσει την ασφάλεια της χώρας έχει επιλέξει την αφωνία και κρύβεται, βάζοντας μπροστά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν ανθελληνικές δηλώσεις, και την νεολαία του να ξεφτιλίζεται προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες. 
Είναι σίγουρο ότι αναμένει τις εξελίξεις για να τοποθετηθεί και ποντάρει σε μιά αναποδιά για την κυβέρνηση σε βάρος της χώρας, για τόσο μικρόψυχο και εθνικά επικίνδυνο άτομο πρόκειται. 

Η ευθύνη για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής «την έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός» λέει η Κουμουνδρούρου και από αυτή την δήλωση φαίνεται καθαρά γιατί κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας μήπως και του βγει.

Ντροπή του για ακόμα μία φορά να παρακαλάει να παραβιαστούν τα σύνορα, και καλό θα είναι να προσέξουμε στα νησιά ποιος υποκινεί τους μετανάστες γιατί ίσως να κρύβονται Συριζαίοι πίσω για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου