Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Ξεφτίλα ανθελληνική ακροαριστερή δήλωση Τζανακόπουλου υπέρ Ερντογάν και κατά Μητσοτάκη




Όλη η Ελλάδα νιώθει ασφάλεια με τις κινήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του, και είμαστε περήφανοι για τα σώματα ασφαλείας που κάνουν άψογη δουλειά προστατεύοντας τα σύνορα, εκτός των ακροαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μόνοι ανθέλληνες στην όλη υπόθεση είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ντροπιάζονται στα μάτια των Ελλήνων πολιτών με τις δηλώσεις τους.

Δείγμα ακροαριστερής και ανθελληνικής αθλιότητας  είναι και ο Δ. Τζανακόπουλος  που εξαπολύει επίθεση προσωπικά κατά του Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός σκοπεύει να μετατραπεί σε «Ορμπάν της νοτιοανατολικής Ευρώπης»

Συγκεκριμένα, προκαλώντας τους Έλληνες και δείχνοντας ακόμα μία φορά ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ευτυχώς γλιτώσαμε, ο Τζανακόπουλος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 δήλωσε «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κ. Μητσοτάκης καθυστερεί να ζητήσει έκτακτη Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής. Εκτός αν σκοπεύει να μετατραπεί στον Όρμπαν της νοτιοανατολικής Ευρώπης» επιχειρώντας ουσιαστικά να ανοίξει εκ νέου θέμα συμπεριφορών και ενεργειών.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει τα καραβάνια παράνομων μεταναστών, και όχι των προσφύγων από την Συρία, που προέρχονται από άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και σκληρών ποινικών και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανθελληνική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Μάλλον επειδή δεν έχει πρακολουθήσει καθόλου τις κινήσεις της κυβέρνησης, η δεν μπορεί να τις καταλάβει ο Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση πρέπει να διεθνοποιήσει το ζήτημα και να αναλάβει άμεσα τις ανάλογες πρωτοβουλίες, καθώς αυτή την κρίση δεν μπορεί να τη διαχειριστεί η Ελλάδα μόνη της».

Φυσικά και ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή έχει επικοινωνήσει με τους ηγέτες της Ε,Ε διεθνοποιώντας το θέμα που έχει προκύψει από τους εκβιαστικούς χειρισμούς Ερντογάν, αλλά δεν έχει την ικανότητα αντίληψης ο Τζανακόπουλος για να το αντιληφθεί φορώντας τις ακροαριστεράς παρωπίδες του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου