Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Συνεχίζουν να προκαλούν τους Έλληνες πολίτες οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ



Ανθελληνικό παραλήρημα απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την νεολαία του κόμματος με απίστευτες ενέργειες και εκφράσεις που προκαλούν και εξοργίζουν τους Έλληνες πολίτες.

Κάλεσμα στις πορείες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που θα γίνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μήνυμα που απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ενάντια σε όσους θέλουν μια Ευρώπη φρούριο, ενάντια στις εικόνες ανθρώπων εγκλωβισμένων και διωκόμενων, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που καταργεί το άσυλο, βυθίζει βάρκες, δίνει εντολή για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα σύνορα και συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο, σήμερα στήνουμε οδόφραγμα στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Από το Βερολίνο, μέχρι την Αθήνα, να ενωθούν οι φωνές μας για την αλληλεγγύη, ενάντια στον πόλεμο και τα αποτελέσματα που γεννά.

Στηρίζουμε και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

18:00, Καμάρα, Θεσσαλονίκη | 18:30, Προπύλαια, Αθήνα

Κανένας άνθρωπος μόνος του.
Σύνορα ανοιχτά στην Ευρώπη."

Νεολαία Συριζα - Youth of Syriza
19 ώρες πριν
Τέλος στην Ευρώπη φρούριο – Αλληλεγγύη στους/στις πρόσφυγες
Ενάντια σε όσους θέλουν μια Ευρώπη φρούριο, ενάντια στις εικόνες ανθρώπων εγκλωβισμένων και διωκόμενων, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που καταργεί το άσυλο, βυθίζει βάρκες, δίνει εντολή για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα σύνορα και συγκαλύπτει τη δολοφονία πρόσφυγα στον Έβρο, σήμερα στήνουμε οδόφραγμα στη μισαλλοδοξία και τον φασισμό. Από το Βερολίνο, μέχρι την Αθήνα, να ενωθούν οι φωνές μας για την αλληλεγγύ...
Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου