Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Νέες ανθελληνικές κραυγές από Συριζαίους Βαρεμένος - Πούλου



Μετά τον ΣΚΑΙ ο προκλητικός ανθέλληνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος πήγε να προκαλέσει και στον ΑΝΤ1 βγάζοντας τα ανθελληνικά του ακροαριστερά απωθημένα.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν καλεσμένος ο ανθέλληνας Βαρεμένος με τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη που ο τελευταίος σχολίασε την ξεφτίλα Βαρεμένου εχθές στον ΣΚΑΙ που ντράπηκε όλη η Ελλάδα.  Αναφερόμαστε στην πολυσυζητημένη δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου για τους κατοίκους του Έβρου, «που βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους», καθώς και o όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της εκπομπής για την ελληνική κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί στα σύνορα.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος συνεχίζοντας να προκαλεί, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, να τον αποκαλέσει «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» και τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε έναν πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», αντέδρασε σε αυστηρό ύφος ο Κυρανάκης.

Μην έχοντας αίσθηση των όσων έχει πεί ο προκλητικός ανθέλληνας Βαρεμένος απάντησε στον Κυρανάκη λέγοντας «Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου».

«Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική», του είπε τότε ο κ. Κυρανάκης.

Για να δικαιολογήσει τις αθλιότητες του ο Βαρεμένος ισχυρίστηκε ότι δεν επρόκειτο για δική του δήλωση, αλλά για μεταφορά λεγομένων του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη (σ.σ. ο οποίος είχε αναδημοσιεύσει ανάρτηση του διακεκριμένου εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη).

Για να συνεχίσει ο Κυρανάκης λέγοντας «Ο άνθρωπος είναι η ξεφτίλα του Κοινοβουλίου, είναι η ντροπή της χώρας, κάνει κακό στα εθνικά συμφέροντα, έχουμε τον Βαρεμένο να λέει τυχοδιώκτη την Ελλάδα».



Μετά τον ανθέλληνα προκλητικό Βαρεμένο ακολούθησε η απίστευτη ανθελληνική προκλητική δήλωση που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου.

Η βουλευτής Βοιωτίας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο KONTRA προτρέπει τους πολίτες “να μην παρέχουν υλική βοήθεια στους στρατιώτες και στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στον Έβρο”.

O λόγος, όπως χαρακτηριστικά είπε είναι πως έτσι “ξυπνάει το φίδι του εθνικισμού”.

Η κα. Πούλου, συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρόκειται “για μία εθνικιστική κίνηση” που είναι εξάλλου εκ του περισσού, καθώς όπως υπογράμμισε “το κράτος είναι σε θέση να παράσχει τα απαραίτητα”.

Και κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους διαγράφει και δεν τους ξεφτιλίζει γιατί απλά κινούνται στις ανθελληνικές ακροαριστερές θέσεις του κόμματος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου