Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ο Βρούτσης νομοθέτησε για να μην απολυθεί κανένας! Οι ακροαριστεροί έμειναν στο μείωση μισθών 50%



Δεν έχει τέλος η αθλιότητα των ακροαριστερών και εδικά των δημοσιογράφων της Αυγής που θέλουν να στήσουν ένα θέμα για να κάνουν προπαγάνδα. Ίσως θα έπρεπε και ο εκάστοτε υπουργός να απαντάει καλύτερα!!

Σε ερώτηση παγίδα του δημοσιογράφου της Αυγής, και η επισήμανση του Βρούτση πριν απαντήσει, εάν είναι καλοπροαίρετη για να ενημερώσει σωστά, η είναι Συριζαίικη για να προπαγανδίσει ο Βρούστης απάντησε και όσοι σοβαροί κατάλαβαν.

α) Κάθε εργαζόμενος μπορεί να απασχολείται κατ’ ελάχιστο δύο (2) εβδομάδες με περίοδο αναφοράς τον μήνα, συνεχόμενα ή διακεκομμένα,
β) Ο ανωτέρω τρόπος οργάνωσης της εργασίας γίνεται ανά εβδομάδα και εντάσσεται σε αυτόν τουλάχιστον το 50% του προσωπικού της επιχείρησης,
γ) Εργοδότης που θα εφαρμόσει αυτόν

Αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο των έκτακτων και προσωρινών μέτρων στην αγορά εργασίας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για τους επόμενους 6 μήνες δίνεται η δυνατότητα στους εργοδότες να απασχολούν τους εργαζομένους τους κατά το ήμιση με την αντίστοιχη μείωση των αποδοχών κατά 50% ώστε να μην απολυθεί κανένας μέχρι να μπούμε και πάλι στην κανονικότητα. 

Όλα τα άλλα είναι ακροαριστερή προπαγάνδα του Σύριζα και καλό θα είναι οι υπουργοί να απαντούν σωστά και κατηγορηματικά!!

Δείτε το video και κρίνεται από μόνοι σας τι λέει ο Βρούτσης και που :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου