Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το θράσος των Συριζαίων εξοργίζει τους πολίτες, απειλούν λέγοντας «μετά θα λογαριαστούμε»


Αδιόρθωτοι μέχρι το τέλος.

Στην ανυπαρξία τους, τραγικές φυσιογνωμίες όλοι τους, έχοντας διαγράψει μια 4ετία αποτυχίας, εξοργίζουν τους Έλληνες με αυτά τα προκλητικά που ξεστομίζουν.

Αυτοί που δεν έχουν ζητήσει συγνώμη για την ανικανότητα τους και την εγκληματική τους ανευθυνότητα στο Μάτι, που έλεγαν ψέματα, έστηναν video, έκρυβαν την πραγματική εικόνα όπως κάνει κάθε ακροαριστερό καθεστώς, αυτοί τολμάνε να κουνάνε το δάχτυλο.

Περίμεναν ότι ο Μητσοτάκης δεν θα είχε την σοβαρότητα να αντιμετωπίσει αυτή την πανδημία ,γιατί είχαν το δείγμα Αλέξης Τσίπρας που είναι ένας ανίκανος και ανεύθυνος πολιτικός.

Ποντάρουν στο πόσοι περισσότεροι Έλληνες πολίτες θα πεθάνουν από την πανδημία, μήπως αποσταθεροποιηθεί ο Μητσοτάκης και ξαναπάρουν αυτοί την εξουσία για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

Ο Ελληνικός λαός τώρα ξέρει, συγκρίνει και εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, συγκρίνει υπευθυνότητα με την ακροαριστερή ανευθυνότητα επικίνδυνων Συριζαίων.

«Μετά θα λογαριαστούμε» είναι το νέο μότο του Σύριζα που δεν έχει νόημα κανένα και εξοργίζει τον ελληνικό λαό ακούγοντας ανεξέλεγκτα τα ακροαριστερά θρασίμια.

Ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζετε πάνω σε στελέχη τίποτα, έχουν το θράσος, ξεχνώντας το Μάτι να προειδοποιούν πως ο λογαριασμός θα γίνει μετά, ποιος λογαριασμός; Για ποιο θέμα;

Θρασίμια όπως η Δούρου, ο Πολάκης, ο Τόσκας και τα άλλα ακροαριστερά παρτάλια του Σύριζα, προκαλούν την κοινή γνώμη.

«Δεν είναι η ώρα του ξεμπροστιάσματος» δήλωσε ο ανίκανος Τόσκας, το θρασίμι που δεν έχει ζητήσει ακόμα συγνώμη για την ολιγωρία στο Μάτι και τους εκατοντάδες νεκρούς. 

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνονται λίγοι βλέποντας την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στον Έβρο με τους λαθρομετανάστες, και την αντιμετώπιση της πανδημίας. Βλέποντας την στήριξη που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ευρώπη, που στέκεται σοβαρός και δεν γελάει κανένας μαζί του, όπως γελούσαν με τον Αλέξη Τσίπρα που μας γελοιοποιούσε με την στάση του και τα όσα έκανε.

Ανατριχιάζουν ξέροντας ότι έχουν τελειώσει γιατί ο πολίτης συγκρίνει πλέον, και κάνει τον σταυρό του λέγοντας "ευτυχώς γλιτώσαμε". Η πραγματικότητα είναι μία, ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά και δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος όσο και να προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου