Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία στέλνει 1.000 άνδρες ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο και φοβηθήκαμε!!



Ο Τούρκος μας απείλησε ότι θα στείλει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο και οι Έλληνες φοβήθηκαν τώρα!!!

Συνεχίζεται το ψέμα από το καθεστώς Ερντογάν και σε προκλητικές δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, έκανε λόγο για «απάνθρωπες συμπεριφορές από ελληνικής πλευράς» και ανακοίνωσε πως η Τουρκία θα στείλει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο για την ασφάλεια των μεταναστών που βρίσκονται εκεί.

«Οι Έλληνες τραυμάτισαν 164 ανθρώπους», ανακοίνωσε ψέματα το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας. Ο Τούρκος ψεύτης υπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Οπως είπε ο πρόεδρός μας δεν εμποδίζουμε τους μετανάστες να φύγουν για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η Τουρκία αντιμετωπίζει μια ανθρωπιστική τραγωδία απέναντι στην οποία ο κόσμος παραμένει σιωπηλός εδώ και 9 χρόνια. Εριξαν χημικά στους ανθρώπους και διαμαρτυρήθηκα στην Frontex. Οι Ελληνικές αρχές λένε ψέματα».

Μάλιστα το τερμάτισε ο ψεύτης Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, λέγοντας ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση.

«Ο ΥΠΕΞ μας θα το κάνει θέμα διεθνώς», ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNN-Turk, μία ημέρα πριν ταξιδέψει στην περιοχή των συνόρων προκαλώντας την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Άγκυρα προχωρά σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να εμποδιστούν οι αποτροπές εισόδου στις οποίες προχωρά η ελληνική πλευρά και να πιέστουν ακόμη περισσότερο οι μετανάστες προς τα ελληνικά εδάφη.


Ιδιαίτερη σημασία έχει γεγονός ότι, οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας στελεχώνονται από τους ακροδεξιούς Γκρίζους Λύκους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου