Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Σε πανικό οι ΜΚΟ μετά την τροπολογία, ξεσηκώνουν μετανάστες για να δημιουργήσουν ένταση



Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι μετά την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για έλεγχο των ΜΚΟ άρχισαν τα επεισόδια στην Μυτιλήνη; Και μόνο τυχαίο δεν είναι γιατί σταματάει έτσι η ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, άρα και η κονόμα κάποιων συντρόφων που στεναχωριούνται.

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στην πλατεία, μπροστά στο δημοτικό θέατρο της πόλης, όπου διαδηλώνουν περίπου 300 Αφγανοί με πανό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα ομάδες Αφγανών από το ΚΥΤ της Μόριας συνεχίζουν να προσέρχονται στο κέντρο της πόλης πλήρως κατευθυνόμενοι και ελεγχόμενοι από υποκινητές.

Ο Περιφερειάρχης επικοινώνησε άμεσα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Μ. Χρυσοχοΐδη και τους ζήτησε την παρουσία σταθερής διμοιρίας από τα ΜΑΤ στην είσοδο του χωριού και παράλληλα να γίνονται πεζές περιπολίες μέσα στον οικισμό. Ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα και έφτασαν στο νησί δύο επιπλέον διμοιρίες των ΜΑΤ ενώ την Κυριακή είχαν φτάσει δύο ακόμη. 

Τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες λυμαίνονται 450 ΜΚΟ αμφιβόλου προέλευσης και οι 100 ΜΚΟ εδρεύουν μόνο στη Λέσβο και κανένας δεν γνωρίζει ποιες είναι νόμιμες. Η τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και θα ψηφιστεί σήμερα θα μας δώσει καλή εικόνα. Διακινούν και μετακινούν και κατά συνέπεια και το οικονομικό τους ενδιαφέρον είναι σημαντικό.

Μόλις ελεγχθούν οι ΜΚΟ τότε θα λυθεί μεγάλο μέρος του προβλήματος, θα περιοριστούν οι ροές και περιμένουμε να βγουν λαβράκια από τον έλεγχο που θα δυσκολέψουν στην απολογία τους στην δικαιοσύνη κάποιους συντρόφους. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου