Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δεν θα μας μείνει άντερο!! Γεωργούλης : Θέλω να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη



Κάποιος να λυπηθεί την Ελλάδα και να μην ψηφίζει ότι να' ναι για να τον εκπροσωπήσει στην βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο!!!

Λές και έχει να κάνει με κορυφαία τέχνη ο Γεωργούλης νόμιζε ότι έδωσε απάντηση στους επικριτές του για την επιλογή του να συνδυάσει την Ευρωβουλή  με το τηλεοπτικό παιχνίδι «Your Face Sounds Familiar».

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη μου ιδιότητα, με την ιδιότητα που έχω τώρα, αλλά να την εξελίξω. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να τα παντρέψω αυτά τα δύο, την πολιτική με την τέχνη», δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν και δεν μας έμεινε άντερο από τα γέλια.

Και συνέχισε για να έρθουμε από τα γέλια μέχρι λιποθυμίας λέγοντας για τον μισθό του ως Ευρωβουλευτής : «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς εάν θέλεις να το παρομοιάσουμε με την προηγούμενη δουλειά που είχα, δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Η αλήθεια είναι ότι στελέχη του περιβάλλοντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει έξαλλοι με την απόφαση του ηθοποιού να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του show «Your Face Sounds Familiar» και άκουσε χαρακτηρισμούς που δεν θα άρεσαν σε κανένα.

Άλλο ένα νούμερο στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ, να το χαίρεστε!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου