Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ο θίασος ΜέΡΑ25 προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για πρόεδρο της Δημοκρατίας


Άφωνους αφήνουν τους πολίτες τα νούμερα που έχουν μαζέψει με τις ψήφους τους ανεύθυνοι Έλληνες στην βουλή.

Την Μάγδα Φύσσα, μητέρα του αδικοχαμένου από τη Χρυσή Αυγή Παύλου Φύσσα, που δεν φταίει φυσικά η γυναίκα σε τίποτα, προτείνει ο θίασος του ΜέΡΑ25 για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή δείχνοντας έτσι ότι δεν γνωρίζει κανένας τους τι σημαίνει Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και τα προσόντα που πρέπει να έχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του θιάσου ΜέΡΑ25:

Κλείνουμε δεκαετία από την χρεοκοπία της χώρας που, πέραν της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής, έσπειρε τη διχόνοια και εκκόλαψε το αυγό του φιδιού.

Συναγερμός στην Ελλάδα για χτύπημα σε ιρανικούς και ιρακινούς στόχους
Η δεκαετία τελειώνει, η κρίση όμως συνεχίζεται για τους πολλούς. Η διχόνοια, η μισαλλοδοξία κι ο αυταρχισμός εξακολουθούν να γιγαντώνονται.

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια ευκαιρία – μια ευκαιρία να σηματοδοτήσουμε την απόφασή μας να υπερνικήσουμε τη διχόνοια, τη μισαλλοδοξία, τον αυταρχισμό.

Αντί για συστημικό λειτουργό ή παροπλισμένο πολιτικό, που ήταν μέρος του προβλήματος, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητά μας εναντίον κάθε μορφής βίας και εκμετάλλευσης.

Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα – την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει.

Το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη που απαιτείται για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα. Αν όμως βουλευτές άλλων κομμάτων συνυπογράψουν την υπερκομματική μας πρόταση, ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού θα έχει σταλεί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου