Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Έγκλημα στον Διόνυσο: Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι σκότωσε ο 77χρονος τον 53χρονο υπάλληλο του δήμου


Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα για διαρροή που είχε στο νερό - Ο 53χρονος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου - Συνελήφθη ο δράστης - Δήμαρχος Διονύσου: Είμαστε συντετριμμένοι

Άγριο έγκλημα το πρωί στον Διόνυσο με έναν άντρα να πέφτει νεκρός μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου από πυροβολισμούς που δέχτηκε από έναν ηλικιωμένο.

Στις 08:45, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας περίπου 77 ετών μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου και πυροβόλησε και σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι 53χρονο υπάλληλο. 

Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία στον Άγιο Στέφανο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο 77χρονος μπήκε στο γραφείο του θύματος, ήταν παρών και ένας άλλος υπάλληλος στον οποίο είπε «βγες έξω, θέλω να πω κάτι στον Παναγιώτη». 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει διαρροή ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ: Το 53χρονο θύμα μετά την εκτέλεσή του από τον 77χρονο


«Ερχόταν πολλές φορές εδώ ο δράστης και έλεγε στο θύμα ότι υπάρχει διαρροή στο σπίτι του. Είχαμε πάει αρκετές φορές με μηχάνημα αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι. Του εξηγούσαμε ότι δεν υπάρχει διαρροή κι αυτός επέμενε. Του λέγαμε ότι υπάρχει άλλη αιτία για το νερό αυτό και δεν έχει να κάνει με εμάς. Αυτός επέμενε και σήμερα το πρωί ήρθε αποφασισμένος να κάνει το έγκλημα», λέει στο protothema.gr εργαζόμενος του δήμου που γνώριζε τον δράστη και το θύμα.

Στις 10 Ιανουαρίου, μάλιστα, ο άτυχος 53χρονος είχε βραβευτεί από τον δήμαρχο Διονύσου μαζί με άλλους 17 υπαλλήλους «για την ευδόκιμη συμπλήρωση 25 χρόνων εργασίας και προσφοράς».


Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου