Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Θα το ζήσουμε και αυτό! Η Μπαζιάνα εκλέγεται καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Δεν έχει τέλος το ακροαριστερό σίριαλ και τα επεισόδια συνεχίζονται προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Καλά θα διαβάσετε καθηγήτρια πανεπιστημίου και επισήμως αναμένεται να εκλεγεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου η Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, η οποία εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος διοικητή υπάλληλος στο ΕΜΠ, έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για τη θέση της επίκουρης καθηγήτριας στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο γίνεται αυτοδύναμο τμήμα μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ και την πρόσληψη τεσσάρων επίκουρων καθηγητών. Ναι καλά διαβάσατε μετά την συγχώνευση που είχε κάνει ο τα έκανα μαντάρα στην παιδεία Γαβρόγλου.

Η εισήγηση της αρμόδιας τριμελούς επιτροπής είναι ομόφωνη, καθώς η κ. Μπαζιάνα φαίνεται να έχει τα περισσότερα προσόντα, ενώ δεν ήταν πολλοί αυτοί που διεκδίκησαν τη θέση. Την τελική απόφαση θα πάρει 11μελής επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχει και αυτό διαβάστε το καλά πανεπιστημιακός από το ΠΑ.ΠΕΙ. που προ τριετίας συμμετείχε και στην επιτροπή για τις τηλεοπτικές άδειες που είχε συστήσει ο τότε υπουργός Νίκος Παππάς. 

Για να μονιμοποιηθεί στη θέση του επίκουρου καθηγητή πρέπει να παρέλθει τριετία, ενώ ο διορισμός μπορεί να ανακληθεί με απόφαση υπουργού. 

Κανένας ακροαριστερός δεν πάει χαμένος!!!

Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου