Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Γιατί σύντροφοι δεν κάψατε δεν σπάσατε; Μας κάνατε να ασχολούμαστε με μιά κατεβασμένη μπλούζα



Τραγική ακροαριστερή πραγματικότητα που μας θλίβει και μας προβληματίζει για την κατάντια της αριστεράς.

Οι σύντροφοι περίμεναν εμπρησμούς, σπασίματα, επεισόδια, φωτιές, τραυματίες ακόμα και νεκρούς αστυνομικούς για να χαρούν περισσότερο, αλλά η αστυνομία τους περίμενε και απογοητεύτηκαν που δεν διέλυσαν τα πάντα.

Κοντεύει ένας μήνας από την επέτειο του Πολυτεχνείου και δεν έχουν καταφέρει να διαλύσουν το σύμπαν νομίζοντας ότι μπορούν γιατί έτσι τους είχαν μάθει οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε ένας κάδος δεν έχει πάρει φωτιά και τους έχουν πετάξει τους συντρόφους έξω από πανεπιστήμια και καταλήψεις.

Δύσκολες ημέρες και για τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε ποντάρει στις εγκληματικές ενέργειες των κακοποιών συντρόφων για να κάνει άθλια ακροαριστερή αντιπολίτευση και να βγάλει άχρηστη την κυβέρνηση. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα υποθάλπει και ενθουσιάζεται από επαναστατικό οίστρο των κακοποιών συντρόφων που προστάτευε τόσα χρόνια και τους άφηνε ανεξέλεγκτους.

Είναι απαρηγόρητοι, αλλά πιάστηκαν από μια κατεβασμένη μπλούζα, και γύρισαν τα σχέδια τους φωνάζοντας οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές και ακροαριστεροί φασίστες, τους άλλους για φασίστες, αυτούς που προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη και αν προστατέψουν πολίτες και περιουσίες.


Οι αποδεδειγμένα ακροαριστεροί φασίστες, κατηγορούν τους άλλους για φασίστες επειδή δεν τους άφησαν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους να κάψουν, να σπάσουν και να σκοτώσουν. Οπότε όλοι επικεντρώθηκαν σε μία κατεβασμένη μπλούζα για να κάνουν σώου και να αρχίσουν να καταγγέλλουν μήπως μειωθεί ο αστυνομικός έλεγχος στα Εξάρχεια και οι σύντροφοι κακοποιοί έχουν περισσότερο χώρο για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Γιατί νέτα σκέτα για αυτό γίνεται η όλη αντίδραση και η ιστορία για μια κατεβασμένη μπλούζα και αυτό το έχει καταλάβει το 95% των Ελλήνων πολιτών ξεφτίλες σύντροφοι!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου