Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Δεν τους νοιάζουν οι ζωές αστυνομικών στον ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορούν για την παγίδα με τα καρφία



Όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ακροαριστεροί γενικότερα έχουν επικεντρωθεί στην σύλληψη, του σκηνοθέτη και των γιων του που βρίσκονταν στην ταράτσα, που ήταν παγιδευμένη με καταπέλτη γεμάτο καρφιά έτοιμος να σκοτώσει.

Λυσσαλέα και χωρίς ίχνος ευθύνης οι ακροαριστεροί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ωρύονται για την σύλληψη των συντρόφων, χωρίς να έχουν καταδικάσει τον φονικό καταπέλτη με τα καρφιά και τα έπιπλα που πέταγαν οι σύντροφοι τους στα κεφάλια αστυνομικών από την ταράτσα της κατάληψης.



Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο υπό κατάληψη κτίριο της Ματρόζου δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους καταληψίες του κτιρίου, οι οποίοι εκσφενδόνιζαν από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, πέτρες, ξύλα, καρέκλες, πυροσβεστήρες, μεταλλικά και άλλα αντικείμενα.


Στη μεταλλική σκάλα που οδηγεί από το κτίριο της κατάληψης στην ταράτσα, είχε προσαρμοστεί ειδική κατασκευή με καρφιά - βίδες, για να αποκλείεται η πρόσβαση στην ταράτσα. Η κατασκευή αυτή είναι πραγματικά παγίδα θανάτου, καθώς λειτουργεί με μηχανισμό καταπέλτη, ικανού να προκαλέσει ακόμα και θάνατο από τα καρφιά – βίδες που προεξέχουν περισσότερο από δέκα πόντους, τα οποία όπως θα δείτε πέφτουν με δύναμη με την ενεργοποίηση του μηχανισμού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου