Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Αδιάφορος ο Τσίπρας για τον φονικό καταπέλτη των κακοποιών συντρόφων αντιεξουσιαστών




Μόνο ψέματα είχε να πει ο Αλέξης Τσίπρας εχθές στην βουλή, στήριξε όλα τα fake news και κάλυψε προκλητικά τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές. Δέν τόλμησε επίσης ο σύντροφος Αλέξης να καταδικάσει ούτε με μία λέξη τον φονικό καταπέλτη που είχαν φτιάξει οι αντιεξουσιαστές για να σκοτώσουν αστυνομικούς.

Κρίσιμο στοιχείο, είναι η ταυτοποίηση DNA και αποτυπωμάτων των συλληφθέντων, σε αντικείμενα εσωτερικά της κατάληψης. Κυρίως στο σχοινί του καταπέλτη-παγίδα θανάτου, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί, με καρφιά, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε εναντίον των αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ατόμων μέσα στην κατάληψη και φτιάχτηκε με σκοπό να σκοτώσει αστυνομικούς.

Στο μεταξύ αφαιρέθηκε το πιστόλι του αστυνομικού, το οποίο φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει ο πατέρας των δύο αδερφών, προκειμένου να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προς αναζήτηση γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν αν το έπιασε ή όχι.

Κατά τη διάρκεια της άλλης αστυνομικής επιχείρησης στην κατάληψη Παναιτωλίου οι αστυνομικοί εντόπισαν αναρτημένο σημείωμα οδηγιών στα αγγλικά, που πρέπει να ακολουθηθούν από τους καταληψίες σε περίπτωση επέμβασης της αστυνομίας.


Οι οδηγίες είχαν ως εξής:

Κλείνουμε την πόρτα και τα παράθυρα. Αμπαρώνουμε την πόρτα με ξύλα, σίδερα, τραπέζια κ.λπ.
Κλείνουμε τις δύο εσωτερικές πόρτες, παίρνουμε τους πυροσβεστήρες, σωλήνες και ανεβαίνουμε στην ταράτσα
Κάνουμε κάλεσμα στις άλλες καταλήψεις για να λάβει δημοσιότητα η προσπάθεια εκκένωσης
Στην ταράτσα, χρησιμοποιούμε πέτρες, μπογιά, πυροσβεστήρες στους μπάτσους
Δεν πανικοβαλλόμαστε, αντιστεκόμαστε μαζί μέχρι να μας βγάλουν έξω (ή και όχι)
Στο μεταξύ, φωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη για να ειδοποιήσουμε/ξεσηκώσουμε τη γειτονιά. Καταγράφουμε την εκκένωση σε βίντεο, φωτογραφίες κ.λπ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου