Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Υποκρισία Παπαδημούλη δεν τον άγγιζε η αστυνομική βία επί ΣΥΡΙΖΑ την καταγγέλλει επί Ν.Δ.



Είπαμε να πάψουμε να ασχολούμαστε με τον γραφικό Παπαδημούλη αλλά δεν τον αντέχουμε, δεν τον μπορούμε μας εξοργίζει!!

Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στην περιοχή των Εξαρχείων και την επέμβαση της αστυνομίας με την προσαγωγή 50 ατόμων και την σύλληψη 10, ο γραφικός γελοίος πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αντέδρασε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα. 

Δεν φτάνει που καταγγέλλει την αστυνομική βία επιλεκτικά ο Παπαδημούλης, καπηλεύεται και αυτό είναι χειρότερο, τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου για τέτοια ξεφτίλα ακροαριστερού μιλάμε.

 Με ανάρτησή του στο Twitter, κάνει τον αγανακτισμένο και δηλώνει πως: "Το χθεσινό ντελίριο αστυνομικής αγριότητας, αποτελεί ανομία. Γι αυτό κ θα το καταγγείλουμε διεθνώς! Προσθέτει ανασφάλεια, όχι ασφάλεια. Είναι η ρεβάνς, με ευθύνη της ΝΔ, όσων δικαιολόγησαν από την πρώτη στιγμή τον δολοφόνο, στιγματίζοντας το 15 χρόνο θύμα". 

Το χθεσινό ντελίριο αστυνομικής αγριότητας, αποτελεί ανομία. Γι αυτό κ θα το καταγγείλουμε διεθνώς! Προσθέτει ανασφάλεια, όχι ασφάλεια. Είναι η ρεβάνς, με ευθύνη της ΝΔ, όσων δικαιολόγησαν από την πρώτη στιγμή τον δολοφόνο, στιγματίζοντας το 15 χρόνο θύμα: https://left.gr/news/entasi-stoys-dromoys-gyro-apo-ta-exarheia 


Ο αποδεδειγμένα γελοίος πλέον Παπαδημούλης, κατάπινε την αστυνομική βία επί ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήταν καθόλου καταγγελτικός σε επεισόδια που γινόντουσαν επί κυβέρνησης Τσίπρα δεν ασχολιόταν καν, δεν υπήρχε ούτε μία αναφορά τόσα χρόνια.

Παράδειγμα δεν έκανε ούτε μία καταγγελία όπως για την ρίψη χημικών σε μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ούτε όταν η αστυνομία μάζευε κόσμο στις κλούβες προληπτικά πριν τη συγκέντρωση του Τσίπρα , ούτε για τα επεισόδια στα  Εξάρχεια το 2018, 6 Δεκεμβρίου 2018 με αύρες της αστυνομίας, χημικά και 13 συλλήψεις, για να δείξει άλλο πρόσωπο προεκλογικά ο Τσίπρας.

Η αστυνομία τα πήγε περίφημα εχθές και οποιαδήποτε χρήση αστυνομικής βίας είναι κατακριτέα και οφείλει το υπουργείο και η ηγεσία της αστυνομίας να την διερευνήσει. Τώρα τις γελοιότητες Παπαδημούλη της έχουμε πλέον σιχαθεί πρέπει να ντρέπεται και να κάνει τον σταυρό του ο άθεος που βρίσκεται στην ευρωβουλή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου