Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Έχουν λυσσάξει οι ακροαριστεροί 2 στα 2 η ΕΛ.ΑΣ. μπράβο στο Χρυσοχοϊδη



Η ανομία περιορίζεται στα Εξάρχεια και οι ακροαριστεροί σύντροφοι της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν χαμένα με την αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ..

Τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια και ο περιορισμός των επεισοδίων δείχνουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα δεν ήθελε, όχι δεν μπορούσε και οι εντολές που λάμβανε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο πρώην αρχηγός ήταν μην πειράζεται τους συντρόφους και δεν τους πείραζε.


Οι ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. κρίνονται ως απόλυτα επιτυχημένες με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να πετυχαίνει το 2 στα 2 και τους ακροαριστερούς να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν.

Στην Αθήνα έχουν προσαχθεί συνολικά 50 άτομα κακοποιοί αντιεξουσιαστές, από τα οποία μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 10. Τα επεισόδια περιορίστηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιοι από τους διαδηλωτές έσπασαν τέσσερις στάσεις λεωφορείων. Ενώ στη πλατεία Εξαρχείων άγνωστοι έσπασαν επίσης μάρμαρα τα οποία πέταξαν εναντίον αστυνομικών καταστρέφοντας περιουσία φορολογούμενων πολιτών.



Στην Πάτρα έχουν προσαχθεί 19 άτομα και  έχουν συλληφθεί. Στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν 8 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν 2.


Οι ακροαριστεροί σύντροφοι κακοποιοί σε παράκρουση επειδή υπάρχει πλέον αστυνομία και όχι ΣΥΡΙΖΑ, ο νόμος επιβάλλεται και για να ξεσπάσουν πήγαν ξημερώματα σε άλλες περιοχές μακριά από την ΕΛ.ΑΣ. και την Αθήνα, κατέστρεψαν τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα ιδιωτών και έκαψαν αυτοκίνητα αθώων πολιτών δείχνοντας πόσο επικίνδυνοι κακοποιοί είναι σε βάρος της ασφάλειας μας.




1 σχόλια :

  1. Μόνο ένας αμόρφωτος γκεμπελίσκος και βαθειά φασίστας θα έγραφε τέτοιες μαλακίες ως "άρθρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή