Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθησαν 4 άτομα για σωματεμπορία και βιασμό σε βάρος μίας 37χρονης στην Λευκάδα



Συνελήφθησαν την Τρίτη 24-12-2019, το απόγευμα στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), τέσσερις αλλοδαποί, δύο άνδρες 36 και 38 ετών και δύο γυναίκες 58 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και άλλων αδικημάτων, σε βάρος 37χρονης αλλοδαπής.

Για την υπόθεση προηγήθηκε σχετική καταγγελία της 37χρονης σύμφωνα με την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 36χρονος από τους συλληφθέντες, την κρατούσε παρά την θέληση της στην κατοικία του σε περιοχή της Λευκάδας και με την συνδρομή του 38χρονου την εξανάγκαζαν να περιέρχεται σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ομοεθνείς του.

Οι τέσσερις αλλοδαποί (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, κατά την διάρκεια διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, σε περιοχές της Λευκάδας τις βραδινές ώρες της Τρίτης 24.12.2019.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα  κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας.

Οι τέσσερις  συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου