Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Επιμένει ο Τσίπρας να θέλει να απαξιώσει την επιτροπή Novartis ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για σκευωρία


Οι αποκαλύψεις της "Καθημερινής" για στημένους μάρτυρες που επιβεβαιώνουν την σκευωρία ΣΥΡΙΖΑ για στημένες κατηγορίες πολιτικών όσο αφορά την υπόθεση Novartis, φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Τσίπρα και το κόμμα του.

Ένας λόγος ακόμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κάνει μπάχαλο τις διαδικασίες της επιτροπής για να μην ξεφτιλιστούν περισσότερο και αντιμετωπίσουν τα στελέχη τους σοβαρές ποινικές ευθύνες.

Σήμερα, αναμένεται να στείλει ο Τσίπρας αμετανόητος και αδίστακτος την απαντητική επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα για την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από την προανακριτική για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας τρομαγμένος για τα όσα έρχονται στην δημοσιότητα για την σκευωρία που έστησε μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στην άποψη πως η εξαίρεση των δύο πρώην υπουργών αποτελεί παράνομη πράξη.

Είναι βέβαιο ότι ο Τσίπρας ποντάρει στην ένταση για να προκαλέσει χάος, ώστε να οδηγήσει σε μεγάλη σε διάρκεια διακοπή των εργασιών της επιτροπής και κατ’ επέκταση στην απαξίωση της, ακολουθώντας πρακτικές αντικοινοβουλευτικές και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αυτές οι αθλιότητες και οι τσαμπουκάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του Πολάκη - Τζανακόπουλου μόνο ηρωοποίηση δεν μπορεί να πετύχει αντίθετα εξοργίζει περισσότερο του Έλληνες πολίτες για την κατάντια και την ποιότητα των στελεχών του Τσίπρα.

Ακούστηκε και η αθλιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει και πρόταση μομφής κατά του κ. Τασούλα για να ξεφτιλιστεί περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού.

Η εξελίξεις μετά τις νέες αποκαλύψεις θα είναι ραγδαίες και ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα με τις γελοιότητες τους, στριμώχνεται περισσότερο και απαξιώνεται από τον ελληνικό λαό.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου