Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Παπαγγελόπουλος: Ο Ρασπούτιν ήταν γνωστός για το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στην θέωση.......


Στην ομιλία του στην βουλή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αρνήθηκε πως έκανε οτιδήποτε μεμπτό και μάλιστα μίλησε για σκευωρία εις βάρος του, διαψεύδοντας με επιχειρήματα ότι δεν είναι περίφημος Ρασπούτιν που ήταν γνωστός για άλλα κόλπα.

Απαντώντας στην πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, που σε κατάθεσή της είπε πως ο ίδιος ο Παπαγγελόπουλος αποκαλούσε τον εαυτό του Ρασπούτιν, ο κ. Παπαγγελόπουλος σκόρπισε γέλιο στην αίθουσα της βουλής.

Κι αυτό διότι παρέθεσε ως αντεπιχείρημα στις αιτιάσεις πως είναι ο Ρασπούτιν, το ότι ως ιστορικό πρόσωπο ο Ρασπούτιν είχε… κάποια άλλα προσόντα!

Χαρακτηριστικά τόνισε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες… μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις. Που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα.

Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ, Ταλεϋράνδο…

Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες…

Αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στην θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν«!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου