Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ειδική επιχειρησιακή δράση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά



Άλλη μια ειδική επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε  Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για την αντιμετώπιση της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων και της διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου δύο (2) αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.077) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον περιβάλλοντα χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Επιπρόσθετα από την οδό Αντωνιάδου προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης (18) άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Σημειώνεται ότι οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου