Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Χαράκωσε την γυναίκα του στο κέντρο της πόλης τον άφησαν ελεύθερο και πήγε να την σκοτώσει στο νοσοκομείο


Σκληρός κακοποιός που είχε χαρακώσει στο πρόσωπο την σύντροφο του στο κέντρο της Λαμίας πριν από λίγες ημέρες, είχε αφεθεί ελεύθερος παρά την πράξη του και συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν ζευγάρι λογομάχησε και λίγο αργότερα ο άνδρας χτυπούσε με μανία το κεφάλι της γυναίκας στο πάτωμα.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε θάλαμό βραχείας νοσηλείας στο νοσοκομείο, όταν άρχισαν να μαλώνουν. Τα αίματα άναψαν και η γυναίκα προσπαθώντας να ξεφύγει απο τον κακοποιό σύντροφο της βγήκε από το θάλαμο.

Ο άνδρας την κυνήγησε, την έπιασε,την πέταξε κάτω και άρχισε να χτυπά το κεφάλι της πάτωμα. Άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει ενώ έχει προσπαθήσει να σκοτώσει την σύντροφο του.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο νοσοκομείο εντόπισαν τον κακοποιό στο προαύλιο χώρο και τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία καθώς ο άνδρας είχε τραυματίσει με μαχαίρι τη γυναίκα στο πρόσωπο στο κέντρο της Λαμίας, σε συμπλοκή που είχαν στην πλατεία Πάρκου. 

Μάλιστα είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά το μαχαίρωμα στην σύντροφο του, ελπίζουμε τώρα να οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών γενικότερα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου