Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Τήν πήραν χαμπάρι την Γεννηματά! Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ



Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν μνηστήρες για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αφού βλέπουν όλοι ότι η Γεννηματά δεν είναι παντελώς ανίκανη να ηγείται της παράταξης.

Είναι επιτακτικό το ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει στις αξίες του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm, ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος σημειώνοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που ξεκίνησε.

Ο κ. Γερουλάνος άσκησε κριτική στη Φώφη Γεννηματά, λέγοντας πώς, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της κ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου