Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Ο Μπάρκας πήγε να κάνει το έξυπνο στην Μαρέβα και ξεφτιλίστηκε



Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα των Συριζαίων που προσπαθούν να φανούν με κάθε τρόπο και κάνουν τα πράγματα χειρότερα με την ανικανότητα και ανεπάρκεια τους.

Σειρά στην ξεφτίλα πήρε ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, που έγραψε ένα tweet το βράδυ της Πέμπτης για να κάνει αντιπολίτευση αλλά ξεφτιλίστηκε. Η ανάρτηση ήταν σχετικά με την ανάληψη ενδυματολογικής επιμέλειας των εργαζομένων της Λυρικής Σκηνής από τη σύζυγο του πρωθυπουργού κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, θέτοντας ερωτήματα, υπαινισσόμενος πως υπήρξε πολιτική πρωτοβουλία ώστε η κυρία Γκραμπόφσκι να «πάρει τη δουλειά». 

«Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;», έγραψε ο Κώστας Μπάρκας. 

Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. https://twitter.com/kostasbarkas/status/1156993180501458945 

Η κυρία Γκραμπόφσκι διαβάζοντας την ανάρτηση είπε να ξεφτιλίσει με συνοπτικές διαδικασίες τον Κώστα Μπάρκα και απάντησε «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Κυρία @MarevaGrabowski σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση κ την ενημερωση. Δεν το γνώριζα, αυτός ήταν κ ο λόγος που έγραψα σε παρένθεση αν είναι αλήθεια.

Ο Κώστας Μπάρκας μετά την ξεφτίλα το μόνο που είχε να πει είναι ότι δεν το γνώριζε. 

«Κυρία @MarevaGrabowski σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση κ την ενημερωση. Δεν το γνώριζα, αυτός ήταν κ ο λόγος που έγραψα σε παρένθεση αν είναι αλήθεια».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου