Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η Φώφη πήρε την κατρακύλα και ταυτίζεται με Βαξεβάνη! Οδηγεί το ΚΙΝΑΛ στην απαξίωση


Εντύπωση σε όλους τους Έλληνες και απορία προκαλεί αυτή η ταύτιση ιδεών της Γεννηματά και Βαξεβάνη. Αυτούς που ανησυχεί περισσότερο είναι τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ που βλέπουν την κατρακύλα να έρχεται με την κατάντια της Φώφης.

Η σημερινή κυβέρνηση θέλει τη γυναίκα στο σπίτι και όχι ανεξάρτητη στην ελεύθερη αγορά είπε από το βήμα της βουλής η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, θέλοντας κακός και επειδή μάλλον δεν κατάλαβε τι έλεγε ο Μητσοτάκης να πει πώς η τεχνολογία που θέλει να αναπτύξει στη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθεί να κλείσει τη γυναίκα στο σπίτι.

Με αυτή της την δήλωση έγινε πάρτι και χαμός στα social media καθώς οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κορόιδεψαν αρκετά την Γεννηματά, σχολιάζοντας ως τουλάχιστον άτοπη τη δήλωσή της, ξεφτιλίζοντας την.

Σήμερα και μετά το κράξιμο στην Γεννηματά ήρθε ο Κώστας Βαξεβάνης, να γράψει στο Twitter, πως η κυβέρνηση θέλει να δώσει το επίδομα παιδιού για μητέρες κάτω των 30, προκειμένου να τις έχει «νοικοκυρές, δούλες και κυρές» καλύπτοντας έτσι το καραγκιοζιλίκι της Φώφης και δείχνοτνας ότι έχουν σοβαρό θέμα αντίληψης και οι δύο.

Δείτε το Tweet του Βαξεβάνη:

Θα δίνεται επίδομα σε γυναίκες για να γίνουν μάνες πριν τα 30. Γιατί δεν το λένε όπως το σκέφτονται; Να δίνουν επίδομα σε γυναίκες για να είναι νοικοκυρές, δούλες και κυρες;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου