Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ήρθε η ώρα για Πολάκη! Συνεδριάζει αύριο η επιτροπή δεοντολογίας για μηνύσεις εναντίον του



Αύριο Τετάρτη συνεδριάζει η επιτροπή δεοντολογίας της νέας Βουλής και ο πρώτος βουλευτής με τον οποίο θα ασχοληθεί είναι ο τζάμπα μάγκας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης που ήρθε επιτέλους η ώρα του.

Τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας θα κληθούν να αποφασίσουν αν πρέπει να αρθεί η ασυλία του Πολάκη για την υπόθεση της καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρώην υπουργός με το διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. 

Η δικογραφία για την υπόθεση έχει διαβιβαστεί στη Βουλή από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και αφορά στο κακούργημα της παράνομης καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας. 

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση που είχε υποβάλει κατά του κ. Πολάκη ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μόλις ο Πολάκης πληροφορήθηκε την συνεδρίαση σε πανικό πλέον καθώς δεν έχει πλέον την ασυλία του Τσίπρα σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους ζήτησε να γίνει προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση του προκειμένου να έρθουν όλα στο φως δημόσια και εκεί να αποφασιστεί αν θα έρθει η ασυλία του ή όχι.

Η δήλωση Πολάκη : «Αυτό το οποίο απαιτώ είναι όχι να αρθεί η ασυλία μου σε μία επιτροπή η οποία είναι δεν είναι δημόσια αλλά να μαζέψουν 30 υπογραφές από βουλευτές διαφόρων πτερύγων της βουλής και να γίνει η διαδικασία με Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής όπου εκεί θα τα πούμε όλα και εκεί θα αποφασιστεί στην Ολομέλεια η σύσταση της ειδικής προανακριτικής επιτροπής για να τα πούμε όλα τα πάντα που έχουμε ανακαλύψει και αυτά που έχουμε στείλει και στη δικαιοσύνη, η οποία με τους ρυθμούς της ανάπηρης κουτσής χελώνας που περπατάει έχει ασκήσει διώξεις στο ένα εικοστό αυτών των υποθέσεων.

Για αυτό λοιπόν επειδή πρέπει να μάθει και ο ελληνικός λαός γιατί με κατηγορούν αυτοί οι άνθρωποι ο κ.Πουλής και ο κ. Στουρνάρας πρέπει να γίνει δημόσια διαδικασία ανοιχτή διαδικασία βεβαίως με συλλογή 30 υπογραφών που να ζητήσουν τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου