Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Γύρναγε όλες τις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αρχηγός τι περίμενε;



«Σε ένα κράτος δικαίου ο κομματισμός δεν χωρά σε κανέναν τομέα του Δημοσίου. Πολύ περισσότερο στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Όταν έπρεπε να προστατέψει τον πρώην αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας του ότι είναι παράνομο να βρίσκεται σε όλες τις συγκεντρώσεις του Τσίπρα σαν οπαδός δεν το έκανε, και ο πρώην αρχηγός προτιμούσε να παραβρίσκεται περήφανος και να γελάει προκλητικά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με θράσος η Γεροβασίλη που δεν τον προστάτεψε όταν έπρεπε υπενθυμίζοντας την θέση του, τολμάει να κάνει και κριτική στην απόφαση παραίτησης του Αριστείδη Ανδρικόπουλου : «Σε λίγες ώρες μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση (!) ζητήθηκε η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ. Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης. Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το κομματικό κράτος. Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς» 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου