Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ένας Τσίπρας απογοητευμένος που δεν καταφέρνει να εξαπατήσει και πάλι τους Έλληνες


Πίστευε ότι είναι μοναδικός, ανίκητος, ότι και να κάνει ότι και να πει δεν τον πειράζει κανένας, νόμιζε ότι θα είναι για χρόνια πρωθυπουργός παρά την απόλυτη ανικανότητα και ανεπάρκεια του ίδιου και των στελεχών του.

Με πολλά νεύρα τα βάζει με όλους σε κάθε συνέντευξη του και δείχνει από το ύφος του έναν άλλο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση εκτός από την αλαζονεία και το ψέματα που τα έχει εύκολα. Ο Τσίπρας γνωρίζοντας ότι δεν τον θέλει πλέον ο ελληνικός λαός, ότι έχει ξεφτιλιστεί παντού εντός και εκτός Ελλάδας δεν έχει διάθεση, είναι νευρικός, ξέρει ότι θα χάσει και τον ενοχλεί που δεν έχει πειστικό αφήγημα για να εξαπατήσει. 

Παράδειγμα τις κατάντιας του είναι ότι σε κάθε συνέντευξη του είναι εκνευρισμένος, και χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις κατάπτυστες εκφράσεις που δεν δείχνουν καμία σοβαρότητα, όπως ότι το πρόγραμμα της ΝΔ «στάζει ανθρώπινο αίμα». Σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου δείχνει την αμηχανία του και την δυσφορία τους για την κατάντια στην οποία έχει δικαίως περιέλθει και αυτός και το κόμμα του.

Οι κινήσεις του δείχνουν την απελπισία του, με πρώτο παράδειγμα αυτό που μαζεύει μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κατεβάζει στις εκλογές ότι ανίκανο και ξεχασμένο πολιτικά από άλλα κόμματα έχει περισσέψει χωρίς καμία ιδεολογία και ποιότητα αποδυναμώνοντας περισσότερο το κόμμα από ποιότητα και ικανά στελέχη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τέτοια αλαζονεία και τέτοια έπαρση που νόμιζε ότι ήταν ανίκητος, και τώρα που προσγειώνεται στην πραγματικότητα, είναι εκνευρισμένος με ορισμένους συνεργάτες, του που τον εφοδίασαν με λάθος πληροφορίες και εκτιμήσεις κάνοντας να νομίζει ότι είναι ο μοναδικός ηγέτης στον κόσμο.

Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι ίδια για τον Αλέξη Τσίπρα ούτε μέσα στο κόμμα του, υπάρχει και ο φόβος που τον στοιχειώνει για το τι θα βρεθεί για τον ίδιο και τους συνεργάτες του από την νέα κυβέρνηση, που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη με σοβαρές κατηγορίες σε βάρος τους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου