Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Με άθλιο τρόπο οικειοποιείται τον Αντετοκούνμπο η Νοτοπούλου κάνοντας τον αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ


Η Νοτοπούλου ανίκανη να παρουσιάσει ένα αφήγημα για να πείσει καμιά δεκαριά να την ψηφίσουν προσπαθεί να οικειοποιηθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κάνοντάς τον προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνουμε ότι η ανάρτηση της Νοtοπούλου δεν περιέχει ούτε ένα συγχαρητήρια για την επιτυχία του Γιάννη στο ΝΒΑ, απλά τον χρησιμοποιεί για προπαγανδιστικούς λόγους και χωρίς ίχνος ντροπής.

Την αθλιότητα αυτή την δημοσίευσε στο Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή την αναθέρμανση της πολιτικής συζήτησης για το ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών, γράφοντας μάλιστα “Greek to the core” : «Ελληνας μέχρι το μεδούλι» και το «Ήσουν πάντα ένας από εμάς».

Στο κείμενο απελπισίας η Κατερίνα Νοτοπούλου επιτίθεται και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση χωρίς ίχνος ντροπής : «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και “γράφει” Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!»






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου