Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Με νέα τακτική ο λαοπλάνος Τσίπρας κάνει τον μετανιωμένο



Με μπόλικη τρομολαγνεία προσπαθώντας να μοιράσει φόβο και ανασφάλεια στους πολίτες, ο Τσίπρας είπε ότι οι εκλογές είναι «έξοδος από τα μνημόνια ή πισωγύρισμα», απειλώντας τον κόσμο και προειδοποιώντας ότι αν χάσει τις εκλογές της 7ης Ιουλίου τότε θα καταρρεύσει το κοινωνικό κράτος και εμφάνισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα διαλύσει για τα κοινωνικά δικαιώματα.

Ο Τσίπρας εχθές στην  τηλεόραση του Alpha, καλός ηθοποιός αλλάζοντας τακτική, έκανε ότι αντιλαμβάνεται τα λάθη του και συμμερίζεται το κοινό αίσθημα προσπαθώντας έτσι να κερδίσει λίγα ποσοστά παραπάνω κάνοντας τον μετανιωμένο.

Όποιος έκανε το λάθος να παρακολουθήσει τον λαοπλάνο Τσίπρα, είδε καθαρά το πόσο κουρασμένος είναι σωματικά, και ψυχολογικά, γιατί απλά η απάτη πλέον δεν πιάνει και ότι και πει ότι και να κάνει κανένας Έλληνας πολίτης δεν ξεχνάει ποιος είναι.

Είπε μάλιστα με έπαρση και θράσος δείχνοντας και πάλι ποιος είναι ότι «Στον πόλεμο δεν πας για να πεθάνεις... Έχω μάθει να κερδίζω... Δεν αισθάνομαι ότι έχω να αποδείξω τίποτα... Έχω κατακτήσει πράγματα σε πολύ μικρή ηλικία. Ο γνώμονας είναι να είμαι χρήσιμος για την παράταξη και την πατρίδα. Δεν γεννήθηκα σε οικογένεια πολιτική, πρωθυπουργική, έγινα ο νεώτερος πρωθυπουργός. Είχα την τύχη και την ατυχία να βρεθώ σε κρίσιμες, ιστορικές αποφάσεις και το 2015, και στο Μακεδονικό».

Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος εκτίμηση πριν τις ευρωεκλογές: «Δεν είχαμε εκτιμήσει τους πολιτικούς μας αντιπάλους, δεν περιμέναμε τέτοια διαφορά, πέσαμε έξω. Είχαμε την αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταφέρει να ανακάμψει, ιδίως αφότου βρεθήκαμε στη θέση να κυβερνάμε χωρίς να έχουμε τα χέρια δεμένα στην πλάτη».

Ζήτησε και συγνώμη για τις ρουσφετολογικές μετατάξεις στη βουλή, καρφώνοντας την Τασία Χριστοδουλοπούλου. «Χρωστάμε μια συγγνώμη στον ελληνικό λαό» είπε και σημείωσε με έμφαση «Ήταν λάθος, δεν το γνώριζα. Έγινε διακομματικά, μετά από πρόταση Τραγάκη να μπει η βουλή στο νόμο της κινητικότητας. θα ήθελα να προσφέρω μια "συγγνώμη" όχι στα μέλη και στο κόμμα αλλά στον ελληνικό λαό».

Για το φιάσκο της Novartis που ο ίδιος και το κόμμα του έστησε για να πλήξει τους αντιπάλους του είπε ότι «η υπόθεση δεν τιμά ούτε το πολιτικό σύστημα, η υπόθεση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σκάνδαλα. Εμείς δεν είπαμε ότι θα πάμε μέχρι τέλους τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Κάναμε αυτό που απαιτούσε ο θεσμικός μας ρόλος».

Με λίγα λόγια επειδή είναι γνώριμος πλέον στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανίζεται όπως δεν τον έχουν ξαναδεί στην προσπάθεια του να εξαπατήσει και πάλι για να μην ξεφτιλιστεί εντελώς στις εκλογές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου