Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Γέμισαν την πλατεία στην Λαμία με Ρομά για την ομιλία Τσίπρα ώστε να μην δείχνει άδεια



Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι ο Τσίπρας έχει κόσμο και επειδή δεν πηγαίνει κανένας Έλληνας που εξαπατήθηκε, γεμίζουν τις ομιλίες με Ρομά που δεν αντιλαμβάνονται ακόμα πόσο τους κοροϊδεύει ο μεγαλύτερος απατεώνας στην πολιτική ζωή της χώρας!! 

Στην ομιλία του στη Λαμία, το βράδυ της Πέμπτης, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να εξαπατήσει ότι έχει κόσμο και δήλωσε κάνοντας τον ενθουσιασμένο από το πλήθος που συγκεντρώθηκε ώστε να παραδεχτεί ότι είχε κάνει λάθος για τα όσα είχε πει στη συνέντευξή του στον Alpha : «Έκανα λάθος προχθές που μίλησα για ντέρμπι. Δεν είναι ντέρμπι. Έχουμε κερδίσει ήδη».



Είναι σε όλους τους νοήμονες Έλληνες ότι δεν πάει πλέον Έλληνας πολίτης να τον ακούσει γιατί απλά ξέρει ότι ο τύπος είναι απατεώνας. Έτσι αναγκαστικά το κόμμα μεταφέρει χειροκροτητές και επιστρατεύει και Ρομά που τους έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια.



Πονηροί οι Συριζαίοι γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι η πλατεία είχε γεμίσει κατά 80% με Ρομά έβαλε τον Τσίπρα και και να καλωσορίσει γιατί έτσι και αλλιώς είναι οι μόνοι πλέον που τον πιστεύουν: «Χαιρετίζω, λοιπόν, την παρουσία και σε αυτή την πλατεία, συμπολιτών μας Ρομά που έρχονται εδώ για να ενώσουν τις δυνάμεις τους, τις φωνές τους μαζί μας».



Για να μην ξεφτιλιστεί ο Τσίπρας όπως στο Αιγάλεω που δεν πήγε ούτε ο Τζανακόπουλος που έζησε και δύο χρόνια στο Αιγάλεω και για να φανεί γεμάτη η πλατεία Πάρκου στη Λαμία μετακινήθηκαν από τους γειτονικούς καταυλισμούς και την Θήβα, εκατοντάδες Ρομά που πήραν θέση ανάμεσα στους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης και πήγαν να ακούσουν τον απατεώνα Τσίπρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου