Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Οπισθοδρομικός με νέα ξεφτίλα ο Τσίπρας υμνούσε τον Βελουχιώτη στην ομιλία του



Εν έτη 2019 ο οπισθοδρομικός ακροαριστερός, πολιτικός απατεώνας, πρώην αντιεξουσιαστής που κάνει διακοπές σε κότερα εφοπλιστών, και πετάει με ιδιωτικά τζετ, υμνεί τον Άρη Βελουχιώτη.

Αυτό έχει να πει ο Αλέξης Τσίπρας γιατί απλά δεν τον νοιάζει η ξεφτίλα, ζει για να ξεφτιλίζεται.

Μετέτρεψε την Λαμία σε φρούριο γιατί φοβάται με όσα έχει κάνει να μην τον πλησιάσουν και τον αρχίσουν στις κλωτσιές και ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα ομιλίας του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, πριν από 75 χρόνια, την "πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία", όπως είπε αφήνοντας άφωνους όλους του νοήμονες Έλληνες.

Χαρακτήρισε μάλιστα ο ανεκδιήγητος «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, τα οποία λένε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου