Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο χυδαίο μήνυμα σε βάρος τηςΗ Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στο στούντιο του Politica 89,8 μιλώντας στην Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Η συζήτηση με τη Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε από το χυδαίο σύνθημα που γράφτηκε στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα όπου αντιεξουσιαστές έγραψαν το σύνθημα: «Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε, εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη, να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του, Ντόρα Μπακογιάννη. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε με ψυχραιμία λέγοντας ότι “εγώ λυπάμαι γιατί αυτοί που έγραψαν εκείνα τα συνθήματα κατά ένα μεγάλο τους ποσοστό δεν το έχουν ζήσει, ήταν αγέννητα και έχουν παρασυρθεί από την ωμή βία που ζούμε αυτήν την εποχή”.

Αναφερόμενη στην απεργία πείνας του Κουφοντίνα είπε πως “βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο και σύνθετο πρόβλημα. Είναι απίστευτο ότι στην Ελλάδα του 2018 υπάρχουν άνθρωποι να καίνε, να χτυπούν, να σπάνε περιουσίες στο όνομα ενός καταδικασμένου σε ισόβια, του κυρίου Κουφοντίνα. Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι το Δικαστικό Συμβούλιο βλέποντας τον κύριο Κουφοντίνα να περπατάει στους δρόμους που δολοφόνησε αθώους ανθρώπους και πως η δήλωση του ότι “πιάνουμε το νήμα εκεί που το αφήσαμε” τότε έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν αφορά τι έκανε παλιά και τι έχει να κάνει σκοπό σήμερα. Βλέπουμε διάφορους υποστηρικτές του κυρίου Κουφοντίνα να βγαίνουν να σπάνε και να χτυπάνε”.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου