Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κίνηση υπέρ Κουφοντίνα! Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του δόθηκε άδεια



Μόνο στην Ελλάδα της ακροαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ένα ολόκληρο κράτος ασχολείται με το εκτελεστή αμετανόητο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα που σκότωσε ψυχρά 11 αθώους ανθρώπους.

Απίστευτη ενέργεια της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, που παρενέβη στην υπόθεση της απόρριψης του αιτήματος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για χορήγηση άδειας ζητώντας τον λόγο και αφήνοντας άφωνη την κοινή γνώμη.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Έτσι η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του εκτελεστή, δολοφόνου, τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος για να πάρει τελικά άδεια ο εκτελεστής τρομοκράτης Κουφοντίνας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου