Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: «Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Αυτό την επόμενη μέρα θα σταματήσει»



«Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Αυτό την επόμενη μέρα θα σταματήσει»,υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Βουκουρεστίου. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων και κατοίκους της περιοχής, τα καταστήματα της οποίας υπέστησαν σοβαρές ζημιές χθες το βράδυ από επίθεση με λοστούς και σφυριά.



Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Σταύρος Καφούνης που συνόδευε τον κ. Μητσοτάκης σημείωσε, μεταξύ άλλων πως «δεν υπάρχει άλλη αντοχή. 4 μήνες κακής αγοράς, (οι ιδιοκτήτες) δεν μπορούν να αντέξουν και σπασμένα καταστήματα».

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας:



«Νομίζω ότι η εικόνα την οποία βλέπουμε σήμερα μιλάει μόνη της. Δεν είναι δυνατόν ο εμπορικότερος δρόμος της Αθήνας να είναι κατεστραμμένος. Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Αυτό την επόμενη μέρα θα σταματήσει. Η ασφάλεια και η τάξη θα επανέλθουν στη χώρα. Δεν είναι ζήτημα επιχειρησιακής δυνατότητας, είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης. Και είναι αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μου ότι τέτοιες εικόνες, εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, θα σταματήσουμε να βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, εμπορικά καταστήματα να βρίσκονται κάθε λίγο και λιγάκι έρμαιο αδίστακτων τραμπούκων, οι οποίοι έρχονται, τα σπάνε και αποχωρούν, όπως έγινε και χθες, παντελώς ανενόχλητοι. Αυτά την επόμενη μέρα θα σταματήσουν».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου