Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ερωτηματικά της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο που επέλεξαν να κινηθούν οι εισαγγελείς διαφθοράς



Ερωτηματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση για δικαστικούς λειτουργούς που ασχολήθηκαν με την υπόθεση Novartis, για ηθελημένη ή μη σύμπραξη με τους κυβερνητικούς χειρισμούς κατόπιν εντολών. 

Αυτό που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά και την μεθόδευση που υπάρχει στην υπόθεση Novartis, φαίνεται από τις δόσεις ανακοίνωσης του πορίσματος για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Τα ερωτήματα της Νέας Δημοκρατίας  για τον τρόπο που επέλεξαν να κινηθούν οι εισαγγελείς διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση είναι πρώτο τι είναι αυτό που επέσπευσε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για μερικά πρόσωπα από τα δέκα που διερευνώνται, και ταυτόχρονα καθυστέρησε τις αποφάσεις για τα υπόλοιπα; Και δεύτερο τι είναι αυτό που δεν επέτρεψε στην εισαγγελία να ολοκληρώσει την έρευνά της για το σύνολο των εμπλεκόμενων προσώπων;

Όλη η μεθόδευση δείχνει την απελπιστική ανάγκη της κυβέρνησης χωρίς ίχνος ηθικής να διατηρήσει μια σκιά πάνω από τους πολιτικούς της αντιπάλους για να συρθεί ο διασυρμός τους όσο χρειαστεί, μέχρι να γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Τώρα μετά την σκευωρία θα πρέπει να αποκαλυφθούν και τα ονόματα των δήθεν "προστατευόμενων μαρτύρων" που κατέθεσαν και σπίλωσαν τους δήθεν "κατηγορούμενους" ειδικά τον κ. Πικραμμένο, που όλοι θυμόμαστε τους λυγμούς του στην βουλή αντιμετωπίζοντας τις δήθεν κατηγόριες και τον απάνθρωπο Παύλο Πολάκη δίπλα να ειρωνεύεται και να γελάει που κατάφεραν να τον σπιλώσουν άδικα!! ΑΙΣΧΟΣ 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου