Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Δραπέτης της Αλικαρνασσού έκανε καριέρα 17 χρόνια ως παρουσιαστής και τραγουδιστής



Δραπέτευσε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002.

Ο 45χρονος από την Κρήτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απάτες κατά εξακολούθηση, εξέτιε πολυετή ποινή κάθειρξης στης φυλακές Αλικαρνασσού της Κρήτης μέχρι και το 2002, όταν έλαβε πενθήμερη άδεια και δεν γύρισε πίσω.

Για 17 ολόκληρα χρόνια, ζούσε ζωή χαρισάμενη, τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα δίπλα σε μεγάλα ονόματα, έκανε τον παρουσιαστή, αλλά και τον διεθνούς φήμης δημοσιογράφο, με ψευδώνυμο όμως για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Η αστυνομία ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος για απόδραση από τις φυλακές Αλικαρνασσού.



Ο 45χρονος είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996 καθώς εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές του νησιού, υποδυόμενος των γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες, υποσχόμενος ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός από τα θύματα του, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου