Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Καμία σοβαρότητα από την Χατζηγεωργίου που παράτησε ομιλία στη μέση και έφυγε γιατί αντιδρούσαν στο σανό



Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της και ενώ η Χατζηγεωργίου αναφερόταν μοιράζοντας μπόλικο σανό στο έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα αντέδρασαν δικαιολογημένα, λέγοντας ότι η εκδήλωση είναι για το νοσοκομείο και όχι για τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να συνετιστεί και να μιλήσει μόνο για την προσφορά του νοσοκομείου, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κατέβηκε από το βήμα, εκνευρισμένη για τα δικαιολογημένα σχόλια του ακροατηρίου που δεν την άφησαν να απαριθμεί τα δήθεν επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας μοιράζοντας σανό. 

Η Χατζηγεωργίου αποχώρησε αφήνοντας την Πόπη Τσαπανίδου, που παρουσίασε την εκδήλωση με ανοικτό το στόμα, όπου και της είπε : «Θα παρακαλέσω, μέρα που είναι να μην δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις… Μήπως να το ξανασκεφτούμε κ. Χατζηγεωργίου; Μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα». Αλλά δεν κατάφερε να συνετίσει την ανεκδιήγητη Χατζηγεωργίου που της απάντησε φεύγοντας «Να σέβεστε τον καλεσμένο σας».



Και το κερασάκι στην τούρτα για την συμπεριφορά της Χατζηγεωργίου φταίει όπως για κάθε Συριζαίο που έχει στριμωχθεί και δεν έχει να πει τίποτα η Νέα Δημοκρατία και γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Η ανακοίνωση :

“Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου. Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών.

Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα. Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της. Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου