Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αμετανόητος ο Τόσκας : Λάθος να αντιμετωπίζουμε τον Ρουβίκωνα όπως τη «σοβαρή βία»



Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός προστασίας του πολίτη και επικίνδυνα σκεπτόμενος Νίκος Τόσκας, μιλώντας στο ΑΝΤ1 έδειξε πόσο αμετανόητα επικίνδυνος παραμένει, αφού υποστήριξε ότι ο κατά τον ίδιο τον πρώην υπουργό ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει Ρουβίκωνας, έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση παρά στην αντιπολίτευση. 

«Έχουμε καλή και αποτελεσματική αστυνομία. Είναι παραμύθια όσα λέγονται για τον χειρισμό ότι δήθεν δεν αφήνει η πολιτική ηγεσία την αστυνομία» είπε αμετανόητος ο κ. Τόσκας καλώντας παράλληλα τους συνδικαλιστές αστυνομικούς να βγουν να καταγγείλουν αν υπήρξε έστω και μία παρέμβαση.

Είπε μάλιστα για τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του Ρουβίκωνα και των κουκουλοφόρων : «που παρουσιάζονται είτε από μπαχαλάκηδες, είτε από Ρουβίκωνες, είτε από χουλιγκάνους όλες αυτές οι ομάδες είναι καταδικαστέες και πρέπει να αντιμετωπίζονται. Αλλά με ποιο τρόπο;» 

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Α.Τ. Ακροπόλεως λέγοντας : «Είναι μια νομικά λάθος αντίληψη και επιπλέον επικίνδυνη αυτό που είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο τη σοβαρή βία και την ηπιότερη βία».

Υποστήριξε μάλιστα ο Τόσκας ότι στελέχη του ευνοούμενου από τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ Ρουβίκωνα έχουν κάνει ζημιά στην κυβέρνηση με τις ενέργειές τους και «έχουν καταδικαστεί πάνω από 100 φορές. Το γιατί είναι συνεχώς έξω θα το κρίνει η δικαιοσύνη».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου