Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Η Φωτεινή Βακη χαρακτήρισε ακροδεξιά σκουπίδια τους κατοίκους της νότιας Κέρκυρας



Αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  με αφορμή την τροπολογία Χαρίτση που έφερε μέσα σε νομοσχέδιο για την υγεία, για το «σπάσιμο» ορισμένων δήμων (Κέρκυρας, Κεφαλλονιάς, Σερβίων – Βελβεντού, Λέσβου και Σάμου). 

Για να ικανοποιήσει ορισμένους συντρόφους ο ΣΥΙΡΖΑ δυσαρέστησε άλλους, όπως στην περίπτωση της ακροαριστερής Φωτεινής Βάκη, η οποία διαφωνεί με τον διαχωρισμό του δήμου Κέρκυρας, επικαλούμενη το πρόβλημα με τα απορρίμματα που αντιμετωπίζει το νησί, και εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία της ότι το «σπάσιμο» των δήμων θα δώσει τη δυνατότητα να εκφραστούν με μεγαλύτερο ποσοστό «ακροδεξιά σκουπίδια», όπως τα χαρακτήρισε τους κατοίκους, στο νότιο τμήμα του νησιού.

«Η συγκυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς από το σπάσιμο των δήμων. Τα σκουπίδια συνιστούν ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι. Γέννησαν και κάποια άλλα ακροδεξιά σκουπίδια στο νησί.  Στον νότο μαίνεται ακήρυχτος πόλεμος. Δημοτικά συμβούλια συνεδριάζουν με προστασία αστυνομικών δυνάμεων. Δεν θα επιθυμούσα το σπάσιμο των δήμων να δώσει δυνατότητα να ενισχυθεί η ακροδεξιά έκφραση στο νότιο κομμάτι του νησιού», είπε φοβούμενη ότι θα χάσει η ακροαριστερά το νησί.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου