Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τριήμερο στο χωριό του με τα χρήματα του ελληνικού λαού έκανε ο υφυπουργός Τόλκας



Το ακρίδες είναι λίγο για να χαρακτηρίσει την λαίλαπα "φάτε μέχρι να τελειώσει η θητεία μας" ΣΥΡΙΖΑ 

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σπίτι του πέρασε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Αγγελος Τόλκας, και το πληρώσαμε εμείς.

Με απόφαση της 8ης Μαρτίου του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 466 ευρώ για “την ανάγκη κάλυψης των εξόδων μετακίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αγγελου Τόλκα, αεροπορικώς, στις 08/03/2019 στη Θεσσαλονίκη και από κει οδικώς στη Βέροια με σκοπό να επισκεφθεί τις δομές της Βορείου Ελλάδας. Η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί στις 12/03/2019”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τόλκας, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, επισκέπτεται υπηρεσιακά την ιδιαίτερη πατρίδα του και εκλογική περιφέρειά του Σαββατοκύριακο. Με απόφαση του κ. Βίτσα της 1ης Μαρτίου 2019, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 403 ευρώ για “την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αγγελου Τόλκα, οδικώς την 01/03/2019 στη Βέροια, με σκοπό να επισκεφθεί τις δομές της Βορείου Ελλάδας. Η επιστροφή του στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη στις 04/03/2019”.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου