Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί με την Τουρκία νέο ξεπούλημα στο μοντέλο των Πρεσπών!



Πάει να κάνει νέο έγκλημα στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ προωθώντας λύση στα ελληνοτουρκικά στο μοντέλο της Συμφωνίας των Πρεσπών θέλει να προωθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ Χρήστος Καραγιαννίδης αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά: «πρέπει να λύσουμε τα μεταξύ μας προβλήματα με έναν έντιμο συμβιβασμό όπως κάναμε και με την Βόρεια Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας ανέφερε ότι απαιτείται να υπάρξει  διάλογος μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας «με σεβασμό όπως κάναμε και με την Βόρειο Μακεδονία». 

Αυτό δείχνει ότι δρομολογείται πριν τις εκλογές και νέο έγκλημα του Τσίπρα κατά της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος της τουρκικής αντιπροσωπείας Οσμαν Ασκίν Μπακ αναφερόμενος την πρόσκληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για επίλυση των διαφορών ακολουθώντας το μοντέλο Πρεσπών είπε «έχει περάσει ένας μήνας από την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Τουρκία και την συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο και πιστεύω ότι θα σημειωθεί περαιτέρω πρόοδος. Έχουμε πολλά κοινά και πιστεύω στο μέλλον θα έχουμε πιο αισθητή πρόοδο. Πρέπει να συζητήσουμε περισσότερο και να έχουμε περισσότερες επισκέψεις. Σήμερα γευμάτισα και με τον πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε επίλυση των διαφορών μας».








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου