Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αντρόπιαστες και προκλητικές Παπακώστα - Γεροβασίλη «Ποια ανομία; – Δε χάθηκε ο κόσμος για τα επεισόδια»



Είναι τραγικές οι δηλώσεις απο το καθεστώς και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Γεροβασίλη που είπε : «Είναι απολύτως ψευδές ότι επικρατεί κλίμα ανομίας και ανοχής. Είναι ένας μύθος που εκπορεύεται για μικροπολιτικούς λόγους. Τα στοιχεία μας δεν λένε αυτά»

Προκλητική εμφανίστηκε και η Παπακώστα λέγοντας χωρίς ίχνος φιλότιμου «Δεν χάθηκε ο κόσμος» όσον αφορά τα κρούσματα ανομίας που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο, με την εμπρηστική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ακρόπολης και τις νέες συμπλοκές χούλιγκαν στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Μιλώντας σε βουλευτές χωρών που μετέχουν στην διακοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ η αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι τα φαινόμενα ανομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα άλλα είναι προϊόν fake news και κάλεσε την αντιπολίτευση να μην επενδύει για κομματικά οφέλη στα ζητήματα ασφαλείας.

«Το Σαββατοκύριακο υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων που περίπου παρουσίασε οτι χάθηκε ο κοσμος στην Αθήνα σε ζητήματα ασφαλείας. Δεν ειναι έτσι η πραγματικότητα» ειπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «αυτο δεν σημαίνει οτι δεν απαιτείται αύξηση της ασφαλείας ούτε πως εμείς ζητάμε ασυλία κριτικής. Όμως η ασφάλεια δεν μπορει να ειναι επικοινωνιακός σάκος του μποξ»

Τόλμησε και πάλι να πιάσει τον Καραμανλή στο στόμα της λέγοντας  ότι προέρχεται από την Καραμανλική δεξιά. «Η σχολή σκέψης του Καραμανλή δίδαξε την μετριοπάθεια και την συνεννόηση στα κρίσιμα ζητήματα όπως την ανάπτυξη αλλά και τα θέματα ασφάλειας» είπε.

«Προέρχομαι από την Καραμανλική δεξιά και συνεργάζομαι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας» 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου