Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Με εντολή του καθεστώτος αστυνομικοί προσήγαγαν πολίτες για να μιλήσουν Κουβέλης-Τσάκρη



Με εντολή του ακροαριστερού καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ οι αστυνομικές αρχές έκαναν 16 προσαγωγές πολιτών πριν μιλήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση μνήμης για την αγωνίστρια της Δημοκρατίας και της Αριστεράς Ουρανία Νιζαμίδου, χθες Κυριακή στα Γιαννιτσά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κουβέλη,η αστυνομία να προχώρησε στην προσαγωγή 16 πολιτών στο ΑΤ Γιαννιτσών.

Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερους από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών, δηλαδή όσο διήρκεσε η εκδήλωση με τους κ. Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη.

Οι προσαχθέντες υπέβαλαν για την παράνομη κράτησή τους μήνυση στην οποία αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου