Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Μετά τον σάλο για τον προκλητικό βίο Πετσίτη έκλεισε τον λογαριασμό του στο facebook



Όποιος ψάξει τον Πετσίτη στο facebook δεν θα τον βρει, αφού φρόντισε να τον κλείσει για να κρύψει τις φωτογραφίες και τον προκλητικό βίο του  με άνωθεν εντολή.

Ο πρώην σερβιτόρος σε πιτσαρία και νυν συνεργάτης του Υπουργού Ψηφιακής Ποιλτικής Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα φέρεται κατέβασε την σελίδα του με τα έργα και τις ημέρες του ακριβοπληρωμένου πλέον στελέχους διαφόρων επιχειρήσεων.

Ο Ν. Παππάς αντί να απολογηθεί για το σκάνδαλο με τον κολλητό του, είπε απλά για τις αποκαλύψεις  ότι η ΝΔ ψειρίζει τη μαϊμού και δείχνει το πόσο δεν αγγίζει προκλητικά η διαφθορά τους ακροαριστερούς.

Ο Παππάς είπε από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού  «η Νέα Δημοκρατία "έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της" και "της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι" στην οικονομία και σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Και δεν τόλμησε να απαντήσει για το σκάνδαλο με τα χρέη της ELFE (εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη στην οποία μάλιστα εμφανίζεται να εργάζεται ο Μανώλης Πετσίτης) λέγοντας απλά: «έχει επιλέξει να σηκώσει πολιτική αντιπαράθεση, με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία, καθώς είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως». «Τα άλλα», συμπλήρωσε, είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις … σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

ΝΔ απάντησε στο προκλητικό Νίκο Παππά: «Αν η Νέα Δημοκρατία "ψειρίζει τη μαϊμού", προφανώς ο Νίκος Παππάς θεωρεί φραγκοδίφραγκα τα 200.000 ευρώ που πήρε ο συμμαθητής του Μανώλης Πετσίτης χωρίς καμία αιτιολογία, από την εταιρεία Λαυρεντιάδη που φέσωνε το Δημόσιο. 


Θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του διότι το κουβάρι αυτής της σκοτεινής υπόθεσης μόλις άρχισε να ξετυλίγεται».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου