Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Άλλη τραγική φυσιογνωμία! Δανέλλης: Δεν είναι κακό να υπάρξει ΜΚΟ με σκοπό τη διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας


Και άλλη τραγική φυσιογνωμία της πολιτικής ζωής της χώρας, Σπύρος Δανέλλης βουλευτής του Ποταμιού.

Την άποψη ότι δεν είναι κακό να γίνει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό να υπάρξει η διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης αδιαφορώντας για τις συνέπειες των όσων λέει.

Και για να ενισχύσει την αθλιότητα που ξεστόμισε είπε : «Άλλο η διάδοση, άλλο η επιβολή, σας θυμίζω ότι το 2009 δημιουργήθηκε ένα κόμμα το Ουράνιο Τόξο που ήταν στα χνάρια του αλυτρωτισμού και πήρε 4,500 ψήφους. Όταν δεν υπάρχουν αλύτρωτοι δεν φοβόμαστε». Δηλαδή να είχαμε να λέγαμε.

Εκτός της προκλητικής πρότασης του ο Δανέλλης είπε «ξαφνικά εξελίσσεται προσχηματικά μια σε βαθμό υστερίας αναταραχή χωρίς λόγο» για τη Συμφωνία των Πρεσπών και συνέχισε χωρίς να ντρέπεται κοιτώντας προς την πολιτική στέγη του ΣΥΡΙΖΑ : «Μέσα σε αυτή την εξέλιξη είδαμε ότι η συμφωνία λειτουργεί, οι διεθνείς εγγυήσεις που έχουμε ζητήσει λειτούργησαν άμεσα. Μόλις διαμαρτυρηθήκαμε για τιην αναφορά στους "Μακεδόνες του Αιγαίου" ο διεθνής παράγοντας, ο Στόλντερμπεργκ και ο Νίμιτς, ήταν θέμα ωρών να κάνει διορθωτική δήλωση η κυβέρνηση των Σκοπίων» 

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφέρει κοιτώντας προς τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι και κάνοντας ματάκια στον ακροαριστερό Αλέξη Τσίπρα : «η συνείδησή μου επιβάλει να υπηρετήσω το εθνικό συμφέρον δηλαδή να ψηφίσω υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας». 

Τον αφήνουμε και αυτόν στην κρίση σας




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου